Din favorittbutikk INFINITY Galleriet Infinity Lagunen

Høstens festkjoler

1 Baum und Pferdgarten HER / 2 FrontSociety HER / 3 Baum und Pfdergarten HER / 4 Samsøe Samsøe HER
Dry Lake HER / 6 Samsøe Samsøe HER / 7 Samsøe Samsøe HER / 8 Dry Lake HER

• • •

Hei kjære dere, og god fredag! I dag har vår sosiale medier-ansvarlige, Cathrine, bursdag, og om ikke lenge er det Wibeke sin store dag som står for tur. I den anledning vil vi gjerne vise dere noen av de flotte festkjolene som vi har fått inn til høsten! Fargepalettet er lekkert og høstlig, og flere av kjolene kan styles slik at de kan brukes til hverdags i tillegg til fest. Cathrines favoritt (som bursdagsjenten skal gå med i dag) er kjole nummer 4, og den har vi nå også fått inn i en nydelig grønnfarge. Den kommer på nett fortløpende! Disse funker ypperlig til fest (Cath gikk med den blå på sommerfesten her), men de er også helt supre til hverdags. En skinnjakke, strømpebukse og lave boots – og vipps; Du har et passe pyntet og kult hverdagsantrekk. Wibekes favoritt er en drøm av en kjole, i delikat stoff og feminint snitt. Vi elsker den!

Hvilken kjole er din favoritt?

Legg igjen en kommentar