Antrekk INFINITY Galleriet

Blåtoner

Topp: Designers Remix Milly Blouse – 1400,-
Skjørt: 2nd One Emma Bahama skirt – 600,-

• • •

Hvor nydelig er ikke Andrea i dette blå antrekket?! Vi er helt forelsket i toppen fra Designers Remix, som vi forresten også har med beige striper. «Off the shoulder» er en av de heteste trendene denne våren og sommeren, og det er en trend vi gladelig kaster oss på. Det er feminint og sommerlig, og viser mye sommerbrun hud uten å være vulgært. Siden det er mye volum i toppen, valgte Andrea et mer ettersittende skjørt for å få en fin balanse i antrekket. Denne toppen er superfin til jeans også! Du finner selvfølgelig hele antrekket hos oss i Infinity.

Funfact: Den orange «fingersokken» Andrea har på er et resultat en klesvask gone wrong. Da hun skulle vrenge en våt dongeribukse føk neglen rett av! Vi vet, det grøsser nedover ryggraden vår også. Moralen er; Klesvask er ingenting å spøke med. Ha en nydelig lørdag!

Legg igjen en kommentar